Demokratifestivalen Ollerup

Del blogindlægget

I høj solskin,samlede Grænseforeningen en masse mennesker i et telt med højt til loftet (Grænseforeningens Kulturmødeambassadører,GFU,jUngzuSammen,Feriebørn) og plads til en åben danskhed.

(vidste du f.eks. at Grænseforeningen udgiver et magasin om mindretal,”Grænsen”?).

(Et måske ubevidst kulturmøde)

Vi skabte blandt andet dialog om danskhed,og bidrog til Kulturministeriets Danmarkskanon.

De besøgende kunne gå på opdagelse i grænselandets historie,og finde ud af hvordan man har bevæget sig fra konflikt til fredelig sameksistens,med respekt for mindretallene.

Dansk-tamilske Suba i dialog.

Og Thore fra det tyske mindretal i Sønderjylland oplyser om bindestregsidentitet.

Og højskolesangbogen var også med.

Kulturmødeambassadørerne,dansk-somaliske Ayan,Thore fra det tyske mindretal i Sønderjylland og dansk-tamilske Suba.

Kulturmødeambassadørerne spørger “Hvem er hvem”?

Tak for en god dag i demokratiets tegn.