Ønsker I at støtte vores projekt?

Kulturmødeambassadørprojektet er forankret hos Grænseforeningen, og var fra 2009 til sommeren 2011 støttet af Integrationsministeriet, Trygfonden og Sydbank.

Fra 2011 til 2012 finansierede Social & Integrationsministeriet  Kulturmødeambassadørprojektet.

I dag finansierer Grænseforeningen selv projektet.

For at sikre at projektet fortsætter leder vi efter en hovedsponsor. Vi hører derfor gerne fra jer, hvis I er interesserede.

Desuden er vi interesserede i partnerskaber.

I kan støtte os på mange måder – udover økonomisk støtte til drift, løbende udvikling og dækning af transport til kulturmødeambassadørerne, så søger vi altid partnerskaber, der kan give os adgang til forskellige uddannelsesinstitutioner, foreninger, arbejdspladser etc.

Derudover har vi løbende brug for midler der kan hjælpe os til at sikre at vi får omsat vores dialogredskabskasse til fysiske materialer, som er med til at kvalitetssikrer dialogmøderne. Ligesom vi løbende har brug for støtte til markedsføringsmaterialer.

Skulle I være interesserede i at bidrage, så er vi interesserede i at høre fra jer. Vi garanterer at alle vores samarbejdspartnere får omtale og logo på vores hjemmeside, såfremt det ønskes. Vi er også meget åbne for andre forslag.

Bidrag til projektet kan gives via Den Danske Bank.

Reg. 3001

Kontonr. 0003001849

Husk at skrive “Til Kulturmødeambassadørprojektet” i emnefeltet.

Hvis I er interesserede i at blive vores nye hovedsponsor, ønsker at støtte projektet på anden vis eller bare vil høre mere, så kan I kontakte projektleder for Grænseforeningens kulturmødeambassadørprojekt:
Maya Bram Sommer